Dr. Csőre Gyula

Reumatológia, Manuálterápia

Reumatológus főorvos, mozgásszervi rehabilitációs szakorvos, manuálterapeuta orvos vagyok.

1996-ban végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Reumatológiai majd mozgásszervi rehabilitációs szakorvosi diplomát szereztem. Ezen felül manuál terápiás orvosi végzettséggel is rendelkezek.

Korábban több Dunántúli Megyei és Országos intézményben is dolgoztam, többek között a Hévízi Reuma Kórházban, majd Sátoraljaújhelyen vezettem a reumatológia osztályt. 2013 óta ismét Hévízen a Szent András Kórházban gyógyítok. Kórházi munkám mellett Keszthelyen, a Várkert Klinikán is dolgozom 2016-tól, azzal a céllal, hogy a mozgásszervi betegségek ellátásában a lehető legmodernebb és leghatékonyabb gyógyító eljárásokat tudjam pácienseimhez eljuttatni.

Családommal együtt Hévízen élek. A rendelő alap szolgáltatása a mozgásszervi betegségek reumatológiai ellátása. A fájdalom terápia széles eszköztárát alkalmazom. A diagnosztikát izületi lágyrész ultrahang is segíti. A gyógyszeres, injekciós ellátás mellett, a modern fizioterápia, lágy lézerkezelés is fontos szerephez jut.

Az ellátásban orvosi manuális medicinát is alkalmazok, mely szintén kiválóan „bevethető” számos mozgásszervi betegségben. Régebben a népgyógyászatban „csontkovácsolásnak” hívták ezt az eljárást. Ma azonban egyetemi akkreditációval, több éves tanulás után lehet az orvosból „kézzel gyógyító”, manuál terapeuta.  lkalmazásával akut és krónikus gerincbántalmak is rendkívül hatékonyan orvosolhatóak.