+36 83 310 542

Bemutatkozás

A Várkert klinika 2016 nyarán nyitotta meg kapuját Keszthely belvárosában. 

Fő célunk, hogy a hozzánk érkezőkről pontos képet kapjunk diagnosztikai eszközeinkkel, ha a vizsgálat eredménye pozitív, segítünk utat mutatni betegeinknek, hogy mihamarabb egészséges és fájdalommentes életet élhessenek újra. Folyamatosan bővül szakorvosi rendeléseinket is próbáljuk úgy kialakítani, hogy minden problémára megoldást tudjunk nyújtani helyben, várakozási idő nélkül.

 

Az MR készülékünk mozgásszervi betegségek diagnosztizálására specifikálódott- beleértve az összes ízületet és a gerincet. Magyarországon egyedülálló módon terheléses vizsgálatokat is tudunk végezni, ahol a páciens saját testsúlyával terhelve vizsgáljuk gerincét, ízületeit, nem csak nyugalmi helyzetben. MR készülékünk előnye továbbá az is, hogy nyitott, így a klausztrofóbiás betegeknek sem kell félniük a vizsgálatoktól.

A CT berendezésünkkel az egész testet vizsgáljuk, bármely szerv és szervrendszer vizsgálatára alkalmas. MR és CT készülékeinket egyaránt végzünk kontrasztanyagos és kontrasztanyag nélküli vizsgálatokat, ezáltal még pontosabb diagnózist kapunk a hozzánk érkezőkről.

Az ultrahang gépünk egy 2015-ös fejlesztésű, prémium kategóriás modell.

Klinikánkon többek között gasztroenterológiai, nőgyógyászati, reumatológiai, radiológiai, pszichiátriai, traumatológiai szakrendelés található, valamint manuálterápia.

Betegeinket európai színvonallal, kellemes környezetben várjuk Keszthely szívében, a Várkert Klinikán.

Forduljon hozzánk bizalommal, vizsgáltassa meg panaszai okát, törődjön egészségével!